Un trend mereu în schimbare: geaca și cizma unei doamne

Un trend mereu în schimbare: geaca și cizma unei doamne

Dacă vom avea răbdare să facem o observație pe stradă sau în locurile publice, vom observa că gecile și cizmele sunt o explozie de modele,  în trend sau nu.

Nu,  nu toate femeile pe lumea asta sunt în trend,  nu toate poartă ultimele tendințe ale modei,  majoritatea pentru că au impresia că nu își pot permite să achiziționeze ultimele tendințe în ale modei.

Ultimele tendințe, e adevărat, costă. Când vorbim de geci pentru dama e de ajuns să accesăm siteul Fashion Days și vom regăsim prețuri decente pentru ultimele tendințe ale modei. Vom observa că a fi în trend nu este atât de costisitor cum ar putea părea la prima vedere.

Geaca unei femei este o piesă importantă în vestimentația ei. Fie că o poartă cu o pereche de jeans, fie că o poartă cu un pantalon clasic,  geaca face diferența.

Calitatea ei, a materialului, de fapt, este ceea ce face diferența. În general, specialiștii recomandă alegerea unei geci care să fie pe baza calității materialului,  a modului în care aceasta este lucrată și de confortul pe care ni-l poate oferi.

Imediat ce temperatura scade devine absolut necesar să scoatem din dressing geaca de iarnă. Pentru o femeie e foarte important ca geaca să arate bine, nu doar să fie comodă și confortabilă. Sunt geci care sunt mereu la modă și geci ale căror tendințe devin desuete chiar în anul următor.

Diversitatea modelelor ne ajută în alegerea pe care o avem de făcut. Croiala, materialul,  lungimea,  culoarea, toate sunt factori în alegerea gecii perfecte.

Puteți alege o geacă scurtă,  cu puf,  dacă optați pentru comoditate,  mai ales pentru o vestimentație tip sport. Însă geaca lungă va părea mult mai elegantă, va asigura confort și căldură pe o suprafață mai mare a corpului atunci când temperaturile sunt scăzute. Alături de o pereche de cizme comode, blănite, ne vor da acea senzație de confort în anotimpul rece.

Daca vorbim de cizme pentru dama,  locul perfect pentru a le alege rămâne siteul Fashion Days, unde varietatea este la ea acasă. 

Lungi sau scurte,  căptușite, îmblănite,  cu toc sau fără, elegante sau sport,  cizmele de damă își vor găsi perechea cu geaca de damă aleasă,  într-o îmbinare perfectă.

Nu te lăsa intimidată de varietate, creatorii au creat atât de multe modele tocmai pentru ca tu să ai de unde să alegi.  Cum ar fi fost să nu ai această varietate? Pare a fi o misiune simplă,  nu? 

Noi știm foarte bine cum a fost fără varietate,  perioada comunistă ne-a învățat cum e să nu ai de unde să alegi. Și totuși, odată cu apariția de modele diferite am învățat și noi să alegem.

Să alegem, deci, căci avem de unde!

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.