Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat și predat autorităților competente două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

În data de 15.06.2017, în jurul orei 16.60, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Marian G., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere și furt şi are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni.

Câteva minute mai târziu, la acelaşi Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Claudiu N., în vârstă de 33 de ani, din judeţul Hunedoara.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Luxemburg, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi are de executat o pedeapsă de 10 ani.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.