Un vechi LIBERAL arădean îl susține pe Fifor! De ce crede că, după Falcă, și Bibarț ar fi un DEZASTRU pentru Arad

Un vechi LIBERAL arădean îl susține pe Fifor! De ce crede că, după Falcă, și Bibarț ar fi un DEZASTRU pentru Arad

Mihai Calimente, fost parlamentar liberal de Arad și secretar general adjunct al Senatului, a surprins pe toată lumea atunci când apărut alături de senatorul Mihai Fifor, candidatul Platformei Social-Liberal Creștine la funcția de primar al Aradului.

Provocat de NewsAr.ro, Mihai Calimente a explicat ce anume l-a determinat să-l susțină pe Mihai Fifor.

„În anii în care am activat ca parlamentar l-am cunoscut pe domnul Fifor și ca parlamentar, lider de grup, dar și ca ministru. Un om integru, un intelectual care a avut realizări și ca parlamentar, și ca ministru. Iar eu cred că avem nevoie de un om curajos, cu viziune, care să poată recupera cei 16 ani pierduți cu domnul Falcă”, a declarat Calimente, care s-a referit și la alți candidați: „Am văzut și propunerile altor partide. Oameni care au tot candidat, care au fost pe la mai multe formațiuni și nu au ocupat funcții de responsabilitate niciodată”.

Mihai Calimente atrage atenția că „Aradul nu mai poate pierde timp, are nevoie de un om cu viziune și energie”.

„Am văzut programul domnului Fifor și cred că este singurul care poate readuce Aradul pe linia de plutire, în rândul orașelor performante din vestul României, acolo unde îi este locul privind și în istoria lui. În 1918 Aradul era cel mai bogat și industrializat oraș din Ardeal”, a subliniat fostul parlamentar arădean.

Calimente, care a activat în trecut și în cadrul PNȚCD, a explicat ce anume l-a determinat să treacă pe la mai multe partide: „Am fost acuzat că am trecut pe la mai multe partide. Purtat de împrejurări, da. După 10 ani petrecuți în PNȚ, în 2000 am trecut la liberali, pentru că PNȚ dispărea din elita politică. După 16 ani în PNL și unificarea cu PD am plecat la ALDE pentru că nu puteam fi în același partid cu domnul Falcă și compania. Apoi, trei ani am fost secretar general adjunct al Senatului, timp în care nu am mai făcut politică, fiind înalt funcționar parlamentar”.

În final, acesta s-a referit și la alegerilor locale din 27 septembrie, când în joc este soarta Aradului: „Vin alegerile și în joc este soarta Aradului. A Aradului care a devenit un oraș cenușiu, trist, rămas în urma municipiilor din jur din toate punctele de vedere. Eu am rămas tot liberal, dar nu pot asista pasiv la faptul că după 16 ani de Falcă de la PDL (acum, PNL) vine un candidat mai slab chiar decât Falcă, domnul Bibarț, tot un fost numit în diferite funcții, un om căruia îi lipsește carisma și capacitatea de a îndeplini funcția de primar. Bibarț ar fi un dezastru pentru Arad, pentru că în toți anii în care a făcut politică și a activat în diferite funcții nu a arătat nimic deosebit”.

  1. nu ca nu are dreptate dar nu e cel mai indicat sa dea lectii

    Raspunde
  2. A venit la ALDE si a reusit sa-l inlature pe CIUPE cu ajutorul lui TARICEANU , acum ii vine rindul lui FIFOR .FALCA S-A SCAPAT DE CALIMENTE[VERMOREL] PENTRU CA IL INTERESEAZA DOAR FUNCTIA.Il conosc bine si caracterul lui de doi bani.

    Raspunde
  3. PSD-ul din Arad a ajuns jos de tot , sa-l ia pe Calimente a carui nume se leaga de tot ce este mai rau in politica aradeana este o dovada a lipsei grave de membrii de partid cat de cat valorosi , RUSINE psd !

    Raspunde
  4. Postaci de serviciu ai Faraonului ați apărut!😂😂😂

    Raspunde
  5. Ioșca P. Sedistu 21 august, 2020, 10:08 am

    N-ai vrea tu să fii viceprimar, Cacalimente?

    Raspunde
  6. un bisnitar , care a petrcut mult timp pe la spitalele de psihiatrie, vechii lui colegi de la ” PARC” ” si ” ASTORIA ” pot spune multe.CIUPE daca vorbeste , poate spune multe despre comportamentul si caracterul acestui om numit jigodie umana.

    Raspunde
  7. Oricum daca vorbim de program, programul PSD contine si masuri liberale in comparatie cu programul PNL care contine dor programari la functii

    Raspunde
  8. Calimente ăsta fiind un gunoi ordinar și semianalfabet funcțional :))

    Raspunde
  9. Reputatul jurnalist și om de televiziune , Dragoș Patraru , spunea următoarele : unitatea de măsură a nesimțirii este … CALIMENTA , in concluzie, PSD Arad e dezastru !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.