Unde duce sărăcia: prins de jandarmi în timp ce vindea tablete de ciocolată furate

Unde duce sărăcia: prins de jandarmi în timp ce vindea tablete de ciocolată furate

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a oferit spre comercializare pe stradă, niște tablete de ciocolată pe care le-a sustras dintr-un magazin. Probabil a recurs la acest gest disperat din cauza sărăciei, însă a încălcat legea și va fi nevoit să suporte consecințele.

Potrivit unei informări ale IJJ Arad: „Miercuri, 23 martie, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de menținere a ordinii și siguranței publice, în zona gării din municipiul Arad, a depistat o persoană care oferea trecătorilor, spre comercializare, tablete de ciocolată. Jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, pentru stabilirea identității iar, la verificări, a rezultat aceasta este Ovidiu R. în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în municipiul Cluj Napoca. Întrebată despre proveniența a 10 tablete de ciocolată găsite asupra sa, persoana a recunoscut că le-a sustras dintr-un magazin alimentar din municipiul Arad. Reprezentanții magazinului au fost contactați, ei recunoscând că respectivele produse le aparțin.”

Drept urmare, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.