UNDE E FALCĂ? Un consilier local a cerut, oficial, explicaţii legate de „absenţa prelungă a primarului”

UNDE E FALCĂ? Un consilier local a cerut, oficial, explicaţii legate de „absenţa prelungă a primarului”

Ilie Cheşa, consilier local municipal social-democrat, a adresat astăzi Primăriei Municipiului Arad, o adresă prin intermediul căreia cere explicaţii în legătură cu „absenţa prelungă” a primarului Gheorghe Falcă „de la chestiunile administrative ale urbei”.

„Am depus în această dimineaţă la Primăria Arad, în calitate de consilier local municipal, o adresă prin care formulez mai multe întrebări legate de absenţa prelungă a primarului Falcă de la chestiunile administrative ale urbei precum şi de la şedinţele CLM”, a declarat Ilie Cheşa.

Acesta a solicitat informaţii şi în legătură cu banii cheltuiţi pe „deplasările sale multiple” la Bucureşti. „Nu ar fi rău ca cetăţenii să ştie şi pe ce bani se plimbă edilul Aradului şi dacă deplasările sale multiple au fost decontate din bugetul local.Când CET-ul stă să erupă ca un vulcan, Gheorghe Falcă are alte preocupări la Bucureşti, eminamente în zona campaniei electorale”, a afirmat Cheşa.

unde-e-falca

  1. Asta am întrebat acum 3-4 săptămâni.Să nu fie in delegație pe banii noștri in interesul PNL!

    Raspunde
  2. va plictisiti fara Falca ,nu ? ca tot frecati menta la sedinte jucand rolul lui gica contra la orice propunere buna pt.Arad .

    Raspunde
  3. Daca e doamna Pistru Giani PREZENTA nu va faceti probleme,ea este mana lui dreapta!!!! oare cu dreapta se sterge la …nas?

    Raspunde
  4. Dle Chesa ar trebui sa intrebati in cercul dvs de femei,ca la ce chipes este poate da iama la ele. Chiar nu va e rusine?! Partidul comunist al dvs in frunte cu reprezentantii sai aradeni lipseste de la revolutie dar ne fura si isi bate joc de noi chiar si in lipsa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.