Unde e sloganul „PNL și PSD, aceeași MIZERIE”?

Unde e sloganul „PNL și PSD, aceeași MIZERIE”?

M-am uitat la un filmuleț postat pe Facebook de dr. Adrian Wiener, senatorul Adrian Wiener, un om pentru care am toată considerația, și mi s-a rispit orice urmă de îndoială în ceea ce privește protestul din Parlamentul României.

În filmuleț se vede cum parlamentarii USR „ocupă” tribuna Camerei Deputaților, urmați în demers de cei ai PNL, în frunte cu Raluca Turcan. Care, ca o finuță ce este, s-a proțăpit la tribună cu o coală pe care scria nici mai mult nici mai puțin decât „ALEGERI ANTICIPATE”.

https://www.facebook.com/USRNational/videos/1260129807411534/

Nu ne miră gestul doamnei Turcan, ajunsă în funtea PNL probabil doar pentru că reprezintă Sibiul președintelui Iohannis, după cum nu ne miră nici faptul că la Arad, ca și în toată țara, de altfel, PNL încearcă să deturneze sensul manifestațiilor. Pentru că asta se întâmplă, dragii mei. Cum la Arad Bogdan Boca (foto, jos), președintele interimar al organizației de tineret a PNL și consilier municipal, urlă din toți rărunchii la portavoce, așa e câte un Boca din ăsta în toate orașele din țară.

Boga agitator

Ei bine, stimați domni din PNL, ex. PDL, cetățenii nu doresc ceea ce vă doriți voi, lamentabili politicieni care v-ați făcut de râs la alegerile din decembrie. Oamenii nu vor să dea jos Guvernul pentru a-l înlocui cu unul al vostru în urma unor iluzorii alegeri anticipate (care ne-ar costa enorm, inclusiv financiar). Cetățenii onești care ies la proteste luptă împotriva legalizării hoției, o gafă de proporții a guvernului PSD și a lui Dragnea, în special, căruia beția de putere parcă i-a luat mințile. Asta vor cetățenii, stimați liberali, nu să vă vadă pe voi, din nou, la ciolan.

Cât despre USR, o singură întrebare: Mai e valabil sloganul „PNL și PSD, aceeași MIZERIE”? Că mie mi se pare că nu prea. Și e constatare cât se poate de tristă, din păcate!

Foto: Ciprian Hord

  1. Idioți ca Boca mai rar.

    Raspunde
  2. Boca e PDL-ist deja. si-a tradat toti vechii colegii din PNL

    Raspunde
  3. USR si PNL aceeasi mizerie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.