Unde pot cere AJUTOR vârstnicii fără familii, aflați în dificultate

Unde pot cere AJUTOR vârstnicii fără familii, aflați în dificultate

În contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, Direcția de Asistență Socială (DAS) Arad a anunțat că va identifica, monitoriza și sprijini persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolate la domiciliu pe raza municipiului Arad.

„Direcția de Asistență Socială Arad face apel către ONG-uri, societăți comerciale, dar și către societatea civilă să ne susțină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini persoanele vârstnice, de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolate la domiciliu și nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente. Asistenții sociali din cadrul instituției vor distribui alimentele pe care cei care doresc le pot dona apelând Tel Verde: 0787-806562, începând de luni, 23 martie, între orele 8 și 20”, a declarat Oana Pârvulescu, directorul DAS Arad.

„În această situație de criză, facem apel la societatea civilă arădeană să sprijine instituțiile implicate iar dacă identifică persoane aflate în izolare la domiciliu, cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparținători, să ne sesizeze la Tel Verde: 0787-806562, începând de luni, 23 martie”, a adăugat directorul DAS Arad.

Potrivit acesteia, Tel Verde va putea fi apelat de luni până vineri, între orele 8 și 20, pentru persoanele din municipiul Arad.

Pentru persoanele vârstnice din județ, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, pune la dispoziție Tel Verde: 0257-983, tot începând de luni, 23 martie. Numărul va putea fi apelat de luni până vineri, între orele 8 și 20.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.