Ungaria vrea gard la graniţa cu România! „Suntem pregătiţi să facem acest lucru de pe o zi pe alta”

Ungaria vrea gard la graniţa cu România! „Suntem pregătiţi să facem acest lucru de pe o zi pe alta”

Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe, a declarat că ţara sa este pregătită să construiască imediat gard de-a lungul frontierei comune cu România, în cazul în care imigranţii schimbă ruta, informează Reuters.

Oficialul maghiar a spus că, după ce Austria şi Slovenia nu mai permit trecerea refugiaţilor, aceştia vor încerca să ajungă în Occident prin Grecia, Bulgaria şi România.

„Dacă va fi necesar să construim un gard la frontiera cu România, suntem pregătiţi să facem acest lucru de pe o zi pe alta”, a declarat şeful diplomaţiei maghiare.

De remarcat, că şi Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, a afirmat, anul trecut, că Ungaria intenţionează să construiască un gard la graniţa cu România, pe toată lungimea frontierei, adică la limita cu judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare.

Sursa: Reuters

  1. Foarte bine, felicitari!!!

    Raspunde
  2. toate tarile vor construi gard , alta varianta nu exista
    doar ca unii o fac deja , iar altii o dau codita ,dar vor ajunge la eceeasi concluzie .

    Raspunde
  3. problema cu gardul anti emigranti este ca unii conducatori si-au dat seama de pericol imediat si au luat masuri , chiar daca la inceput au fost huliti de toata europa , adica Victor Orban ,
    iar altii sant mai grei de cap ,ca sa nu spun de-a dreptul tampiti ,si au primit emigrantii cu bratele deschise , cum e Angela Merkel , sau conducatorii Austriei si acum sufera consecintele !

    Raspunde
  4. Dacă măcar l-ar face din beton și fără uși sau ferestre.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.