Uniunea Salvați România continuă să se extindă în județul Arad. Unde au o nouă filială

Uniunea Salvați România continuă să se extindă în județul Arad. Unde au o nouă filială

Uniunea Salvați România continuă să se extindă în județul Arad. De duminică, 21 iulie 2019, USR are o nouă filială în comuna Zădăreni.

La ședința de constituire au fost prezenți Vlad Botoș, președinte al USR Arad și europarlamentar, vicepreședintele Stan Ion, precum și colegi din organizația municipală și alte organizații ale USR din județ. Organizația locală a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de Cătălina Șarcău, care a fost aleasă președintă a organizației.

„Localitatea noastră și oamenii săi au nevoie de o schimbare, atât pentru cei de acum cât și pentru generațiile viitoare. Pierdem oameni prețioși, familii se destramă, din cauza neajunsurilor și piedicilor puse de cei care consideră că puterea este la ei. Total greșit, noi suntem adevărata putere și în alegerile noastre, ca și comunitate, stă viitorul. Copiii noștri merită o educație bună și condiții decente pentru a învăța. Trebuie să aducem localitatea la timpurile în care trăim, să beneficiem de potențialul prezent pentru a ne dezvolta în viitor. Împreună cu oamenii din USR vom putea materializa ceea ce momentan se află în stadiul de proiect”, declară Cătălina Șarcău, președinta USR Zădăreni.

  1. Mai multa implicare in viata urbei. Mai multe luari de pozitie in chestiunile de interes major pentru aradeni. (temele de interes national le vedem oricum pe canalele nationale).

    Raspunde
  2. Felicitari !!! Un partid in crestere ! Salvatine de fosti PDL-isti ce au pus biruri pe Arad ! Va rugam sa aflati cat costa parcarea din piata „Avram Iancu” sa avem termen de comparatie cu vecini nostri din Oradea si Timisoara !!!Ati vazut ce-au facut ei si unde am ajuns noi !Si mai vin fosti PDL-isti sa ne dea lectii !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.