Uniunea Studenților din România a sărbătorit la Ghioroc Summer Fest

Uniunea Studenților din România a sărbătorit la Ghioroc Summer Fest

Aniversarea a 20 de ani de la înființarea Uniunii Studenților din România (USR) a fost sărbătorită la Arad, la Liga Studenților din cadrul Universități „Aurel Vlaicu” (LSUAV) .

Timp de cinci zile studenți din mai multe centre universitare, toți membri USR, au creionat un nou proiect având în centrul lui LSUAV și Ghiorocul, locul care a devenit un reper pentru vestul țării și care coagulează întreaga comunitate studențească din Arad.

Ceea ce își doresc studenții arădeni este să impună Aradul la nivel național ca un centru de formare pentru studenții din întreaga țară. „Salut ideea studenților din cadrul universității noastre și îi asigur de întreg sprijinul conducerii UAV. Cred că putem conta, așa cum am făcut și până acum pe susținerea Consilului Județean Arad, prin președintele CJA, Iustin Cionca, precum și pe susținerea Primăriei Ghioroc, a primarului Corneliu Popi-Morodan, care a fost mereu alături de studenții noștri și a contribuit la lansarea brandului Ghioroc Summer Fest”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.