Universitatea „Aurel Vlaicu” anunță CONDIȚII SPECIALE la înscriere

Universitatea „Aurel Vlaicu” anunță CONDIȚII SPECIALE la înscriere

Înscrierea la Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad se va realiza în condiții speciale, determinate de epidemia de Coronavirus, informează conducerea instituției.

Astfel, din data de 6 iulie, în sediul UAV de pe Bd. Revoluției nr. 72 (fostul sediul al Băncii Naționale Române) va funcționa un centru unic de înscrieri pentru opt din cele nouă facultăți ale universității arădene de stat. Singura care va organiza înscrierile în propriul sediu, de pe strada Academia Teologică, este Facultatea de Teologie. În fiecare locație vor fi respectate condițiile cerute de autorități pentru asigurarea protecției împotriva infectării cu virusul SARS-Cov 2.

De asemenea, cei care doresc se vor putea înscrie, la fel ca și în anii anteriori, și în sistem ONLINE, pe site-ul universității.

Absolvenții de liceu vor avea la dispoziție 20 de zile pentru înscrieri (6 – 26 iulie) la una din cele nouă facultăți ale universității arădene de stat (Facultatea de Inginerie, Teologie Ortodoxă, Științe Economice, Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Științe Exacte, Științe Umaniste și Sociale, Științe ale Educație, Psihologie și Asistență Socială, Educației Fizică și Sport, Design). Admiterea se face luând în calcul media de la bacalaureat pentru domeniile și programele de studii de licență ale tuturor facultăților, în cazul a cinci facultăți existând și probe specifice domeniului (Facultatea de Design, Teologie, Sport, Științe Exacte și Științele Educației). Toate informațiile legate de admitere, de specializările oferite la programele de licență și de master, se pot fi găsite aici: https://www.uav.ro/admitere/admitere-2020 .

„Îi așteptăm pe absolvenții de liceu să se înscrie la universitatea noastră. Specializările oferite, printre care și cele în limba engleză,  acoperă o gamă largă de domenii de studii. Le punem la dispoziție deasemenea, locuri în cămin, posibilitatea de a servi o masă caldă la cantina UAV, un sistem de burse gândit în avantajul studenților. La fel ca și în anii anteriori, cei care doresc se pot înscrie în sistem online sau pot veni la centrul unic de înscrieri din noul sediul al universității noastre”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.