Universitatea „Aurel Vlaicu”, pe primul loc în competiții studențești

Universitatea „Aurel Vlaicu”, pe primul loc în competiții studențești

La finele lunii aprilie, sub coordonarea Ligii Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” au avut loc Zilele Cercetării Științifice Studențești,  ediția a XI-a.

Două studente ale Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad, sub coordonarea lect. univ. dr. Bogdan Cosmin Gomoi au participat la secțiunea Contabilitate și Informatică Economică. Nicoleta Ciobotaru și Roberta Petra Meszaros studente arădene în anul III la programul de studii Contabilitate și Informatică de Gestiune  din cadrul Facultății de Științe Economice au susținut fiecare câte o lucrare, „Convergență și divergență privind utilitatea informației contabile din raportările financiare”, respectiv „Inflația și credibilitatea informației contabile”,  pentru care au fost premiate cu primul loc. Sesiunea de susțineri s-a încheiat cu un dineu festiv și o vizită a orașului lui Brâncuși.

„Este o bucurie pentru noi să putem să ne felicităm studenții pentru rezultatele obținute în cadrul unor competiții studențești. Aceste locuri I ne confirma ca aici, la UAV., se poate face performanță, că avem cadre didactice bine pregătite care pot genera rezultate de excepție”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.