Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Arad este DE VÂNZARE

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Arad este DE VÂNZARE

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Arad este de vânzare. Anunțul a fost publicat pe olx.ro și conține detalii în limba engleză legate de oportunitățile oferite de hotel Coandi (pentru că despre el este vorba), situat la piciorul Podului Traian.

Anunțul, publicat zilele trecute, este completat de o scurtă descriere a Aradului și de o galerie foto cu imagini ale hotelului.

hotel Coandi

Foto: hotelcoandi.ro

  1. sa le multumim pentru asta lui Falca si Pistru. din cauza autostrazii nu mai ramane nici dracu in hotelurile din Arad toata lumea merge la Timisoara sau la Sibiu

    Raspunde
    • Dacă nu era autostrada behăiai că de ce Aradul nu are autostradă. Dacă o avem și încă foarte aproape de oraș spre deosebire de timișoreni care o au la 16 km și treci prin două localități aglomerate ca să ajungi la ea, iar nu este bine. Oricum, ce are sula cu prefectura ? Ce are Coandi cu autostrada ? Nimic.

      Raspunde
    • ba da’ prost ai ramas!!!

      Raspunde
  2. Asta e cel mai tare comentariu. Autostrazile sunt de vina.

    Raspunde
  3. sunt sigura ca daca nu era autostrada Aradul era acum un cartier al Timisoarei

    Raspunde
  4. Daca va apare cineva cu adevarat pregatit in domeniul restauratiei care sa achizitioneze aceasta unitate, poate va respecta si clientii cazati in hotel si pe cei care locuiesc in jurul locatiei respective.In prezent nu se poate vorbi de asa ceva.
    E trist cand astfel de unitati de alimentatie publica au in varful lor oameni care nu s-au format in acest domeniu

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.