UPDATE/ Adolescentă rătăcită în pădure în zona Trei Insule. Căutările se desfășoară și aerian cu elicopterul SMURD (FOTO)

UPDATE/ Adolescentă rătăcită în pădure în zona Trei Insule. Căutările se desfășoară și aerian cu elicopterul SMURD (FOTO)

O adolescentă în vârstă de 14 ani, rătăcită în pădure în zona Trei Insule, este căutată în aceste momente de echipaje formate din polițiști, pompieri, rangeri și jandarmi.

„La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Arad cu un echipaj de căutare, un echipaj de căutare – salvare cu barca, elicopterul SMURD pentru căutare aeriană. Misiunea se desfășoară cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, al Inspectoratului de Jandarmmi Arad și al rangerilor Parcului Natural Lunca Mureșului”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

UPDATE/ Adolescenta a fost găsită și redată familiei. Starea acesteia este stabilă, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

  1. […] „La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Arad cu un echipaj de căutare, un echipaj de căutare – salvare cu barca, elicopterul SMURD pentru căutare aeriană, conform newsar.ro. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.