UPDATE/ Avion cu zeci de pasageri, DISPĂRUT de pe radar! NU ESTE EXCLUSĂ IPOTEZA unui ATAC TERORIST!

UPDATE/ Avion cu zeci de pasageri, DISPĂRUT de pe radar! NU ESTE EXCLUSĂ IPOTEZA unui ATAC TERORIST!

Un avion al EgyptAir care făcea legătura între Paris şi Cairo a dispărut în această dimineaţă de pe ecranele radarelor.

În avion se aflau 59 de pasageri şi 10 membri ai echipajului. Echipe de prim-ajutor şi salvare efectuează operaţiuni de căutare a avionului, au anunţat autorităţile egiptene.

Avionul decolase miercuri noaptea, la ora 23.09, de pe aeroportul „Charles de Gaulle” din Paris şi trebuia să aterizeze la Cairo în această dimineaţă.

Compania aeriană a anunţat că avionul a dispărut după ce a pătruns 10 mile în spaţiul aerian al Egiptului.

Update/ După multe contradicţii şi speculaţii, preşedintele francez Francois Hollande a confirmat faptul că aeronava s-a prăbuşit. Într-o conferinţă de presă televizată, liderul de la Paris a declarat că nu este exclusă nicio ipoteză privind cauzele prăbuşirii.

De asemenea, o sursă din cadrul serviciilor de securitate franceze susține că este luată în calcul și posibilitatea unui atentat terorist.

Compania aeriană a anunțat inițial că aeronava Airbus A320 are la bord 69 de oameni. Ulterior, a informat, însă, că este vorba despre 66, din care 56 de pasageri.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către autorităţile competente din Egipt Ambasadei României la Cairo, la bordul aeronavei EgyptAir nu se afla niciun cetăţean român.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.