UPDATE/ O persoană s-a aruncat de pe podul din Grădiște

UPDATE/ O persoană s-a aruncat de pe podul din Grădiște

O persoană s-a aruncat, luni dimineața, de pe podul din Grădiște.

Incidentul a avut loc în jurul orei 8,20. O persoană s-a aruncat de pe podul din Grădiște, pe partea cu gara. Serviciul Județean de Ambulanță Arad a intervenit cu echipajul EMU-A Arad, fiind solicitat și un echipaj SMURD. Echipajul prezent la fața locului a precizat că victima era conștientă.

UPDATE 1/ Serviciul de Ambulanță Județean Arad precizează că victima, un bărbat în vârstă de 59 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul medical declarând decesul.

UPDATE 2/ „În ziua de 15 mai, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Trasnporturi Arad au fost sesizați despre o persoană care ar fi căzut de pe podul Grădiște, pe linia de cale ferată. Din verificări, s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din Arad, care a decedat în urma impactului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.