UPDATE/ O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața în accidentul feroviar de la Nădab (FOTO+VIDEO)

UPDATE/ O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața în accidentul feroviar de la Nădab (FOTO+VIDEO)

Un accident feroviar a avut loc în această după-amiază în județul Arad.

Potrivit primelor informații, accidentul feroviar în care au fost implicate un tren și un autoturism s-a petrecut în localitatea Nădab.

În autovehicul, conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgemță Arad, s-ar afla două victime, încarcerate, posibil decedate. „La fața locului intervin două echipaje al Detașamentului de Pompieri Arad, Descarcerarea Grea și un echipaj SMURD de Terapie Intesivă Mobilă, de asemenea două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și Ineu și un echipaj SMURD de tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș”, declară purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 1/ „În autoturism este o singură victimă, femeie, aproximativ 22 de ani. Se acționează în continuare pentru extragerea autoturismului de sub tren”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 2/ Victima, o tânără de 22 de ani, a decedat

„În această după-masă, în jurul orei 16, polițiștii Orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, județul Arad. Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe D.N.79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.