UPDATE/ Urmările furtunii de sâmbătă seara: Copaci prăbușiți pe străzile Aradului și acoperișuri smulse de vânt

UPDATE/ Urmările furtunii de sâmbătă seara: Copaci prăbușiți pe străzile Aradului și acoperișuri smulse de vânt

Copaci prăbușiți și acoperișuri smulse de rafalele puternice de vânt, acestea sunt urmările furtunii ce a avut loc sâmbătă seara în Arad.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad informează că, în contextul fenomenelor meteorologice avertizate de ANM, pompierii militari arădeni au intervenit, în intervalul orar 22.30 – 00, pentru:

– degajarea unui copac căzut peste un autoturism, în apropierea Ștrandului Neptun al municipiului Arad;

– degajarea unui capac cazut pe carosabil, pe DJ 709C;

– degajarea unui copac căzut pe Bulevardul Revolutiei în zona Podgoria.

– degajarea unui copac căzut pe carosabil, strada Patria din municipiul Arad;

– degajarea unui copac căzut pe carosabil, între localitățile Andrei Șaguna și Șimand;

– degajarea unor elemente de construcție căzute pe carosabil, Calea 6 Vânători și Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad;

– degajarea unui copac căzut pe strada Oituz din municipiul Arad.

„La intervenții a fost alertat Detașamentul de Pompieri Arad cu patru autospeciale de intervenție. De asemenea, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative în localitățile: Pecica, Iratoș, Zimandu Nou, Odvos, Șiria. În urma evenimentelor nu s-au înregistrat victime.

Pentru gestionarea efectelor generate de fenomenene meteorologice avertizate, la nivelul inspectoratului a fost activată Grupa Operativă începând cu ora 22:20.

Pompierii militari arădeni monitorizează permanent situația din teren și sunt pregătiți să intervină în orice moment la noi solicitări.”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE/ Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit astăzi, 23 iunie, în intervalul orar 6 – 10, la 8 misiuni pentru degajări de copaci căzuți pe carosabil, autoturisme sau case, în municipiul Arad, străzile: Fântânii, Elena Ghiba Birta, Ioan Brezoianu, Hunedoara, Haiducilor, Caransebeș, Bulevardul Revoluției, Strada 2 – Insula Mureș.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.