Urmărire ca-n filme: Șofer băut oprit cu focuri de armă de polițiști

Urmărire ca-n filme: Șofer băut oprit cu focuri de armă de polițiști

Un echipaj de poliție a tras focuri de armă pentru a opri un șofer băut care pe deasupra nu avea nici permis de conducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

În noaptea de 5 spre 6 februarie., o patrulă de poliție din comuna Vinga a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, șoferul refuzând să oprească la semnalele polițiștilor.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, după mai mulți kilometri parcurși pe câmpul din localitate, autoturismul fiind oprit. În acest sens, polițiștii au utilizat și armamanetul din dotare, fiind trase mai multe focuri în direcția pneurilor, după efectuarea somației legale. Nici un pasager al autoturismului nu a fost rănit.

„Șoferul a fost identificat în persoana unui tânăr de 21 de ani, din Vinga, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.