Urmărire ca-n filme! Tânăr prins că transporta „răsaduri” în mașină (UPDATE + GALERIE FOTO)

Urmărire ca-n filme! Tânăr prins că transporta „răsaduri” în mașină (UPDATE + GALERIE FOTO)

Un tânăr care transporta cu mașina mai multe plante de canabis a fost prins de polițiștii arădeni după o urmărire ca-n filme.

Evenimentul a avut loc duminică după-amiază.

Tânărul a fost prins la Cuvin, după ce a intrat cu mașina în șanț și autoturismul nu s-a mai putut deplasa.

Inițial, mai intrase într-un șanț, de unde a reușit însă să iasă.

Potrivit primelor informații, tânărul a transportat cu mașina mai multe plante de canabis, acesta fiind și motivul pentru care a încercat să fugă de oamenii legii.

UPDATE/ A fugit de polițiști și a derapat în șanț

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un timișorean pentru conducere fără permis. Acesta a încercat să fugă de polițiști. „În după-amiaza zilei de 16 mai, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un autoturism care se deplasa pe D.J. 708/B, dinspre Ghioroc spre Șiria. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuând deplasarea. Polițiștii au urmărit autoturismul până în localitatea Cuvin, unde autoturismul s-a răsturnat într-un șanț, fără a rezulta victime. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui timișorean de 27 de ani, care avea permisul de conducere suspendat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. În urma controlului autoturismului, în habitaclu au fost găsite 8 plante cu aspect de canabis cu înălțimea de aproximativ 1 metru și 4 grame se substanță uscată, culoare verde-oliv, cu miros înțepător, la fața locului fiind solicitați polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor.Plantele și substanța uscată au fost ridicate în vederea expertizării, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. Se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Galerie foto: IPJ Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.