USL renaște: Baronii PNL fac jocurile PSD în încercarea de a se agăța de putere! Documentul semnat de Iustin Cionca în favoarea sa și a „fraților” din PSD

USL renaște: Baronii PNL fac jocurile PSD în încercarea de a se agăța de putere! Documentul semnat de Iustin Cionca în favoarea sa și a „fraților” din PSD

Baronii PNL sunt acuzați că fac joc dublu pe tema ordonanţei de urgenţă care schimbă modul de alegere a preşedinţilor de consilii judeţene. Între aceștia, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, care s-a arătat de acord cu ordonanța PSD prin care președinții de consilii vor fi aleși prin vot direct, într-un singur tur de scrutin.

Asta în pofida faptului că preşedintele Klaus Iohannis şi lideri ai PNL au criticat iniţiativa. Potrivit unor documente făcute publice de Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea TV, sunt președinți de consilii județene ai PNL care au semnat pentru iniţiativa PSD. De altfel, Iustin Cionca, președintele CJA, a și aprobat public, printr-o postare pe Facebook, prevederile ordonanţei de urgenţă care nu face altceva decât să conserve puterea, după caz, pentru baronii PSD și ai PNL care conduc acum consiliile județene.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2367487833364363&set=a.111143048998864&type=3

Iată documentul semnat de Iustin Cionca, menit să-i conserve funcția de președinte al Consiliului Județean Arad:

De remarcat, că Realitatea TV a dezvăluit faptul că mai mulți lideri importanți ai PNL, precum Gheorghe Falcă sau Gheorghe Ștefan, susțin demersul PSD.

  1. Iar dati cu democratia in gard.

    Raspunde
  2. Liberalii lu’ peste prajit nu copiati porcariile comunistilor ca se poate face petitie on-line pentru anticipate si va trantim de nu va vedeti. Nu va jucati cu viitorul nostru (al vostru e asigurat, desigur).

    Raspunde
  3. PSD si PNL = FSN. au distrus tara si continua sa o faca!

    Raspunde
  4. pnl psd udmr alde si alte asemenea entitati sund doar de fatada , realitatea e ca in romania grupurile de infractori sint deghizate in partide politice !

    Raspunde
  5. pnl psd udmr alde si alte asemenea entitati sund doar de fatada , realitatea e ca in romania grupurile de infractori sint deghizate in partide politice !

    Raspunde
  6. Au dat cu democratia de pamint în 2011 toate partidele de atunci , PNL,PSD,PD,UDMR pentru alrgerile locale intr-un singur tur de scrutin. Asa ca trebuie sa vwdwm în 20120 ce facem la vot.

    Raspunde
  7. cand?? domnule esti defazat rau nu ne mai incurca

    Raspunde
  8. USR terminati cu manipularile si dezinformarile!Sunteti un partid neomarxist , anticrestin si promigratie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.