USR acuză PNL că vinde Aradul pe bucăți, în cârdășie cu PSD și UDMR

USR acuză PNL că vinde Aradul pe bucăți, în cârdășie cu PSD și UDMR

Reprezentanții USR Arad acuză PNL, PSD și UDMR că ar încearca să vândă Aradul pe bucăți.

„2004 – 2022. După 18 ani de administrație Falcă – Bibarț, bugetul Aradului a ajuns așa de gol încât terenurile municipiului trebuie vândute clientelei de partid, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

Reprezentanții USR fac referire la ultima ședință a Consiliului Local Municipal, în care „PNL cu PSD sub «josul» patronaj al primarului au vrut să vândă peste 7 hectare de teren agricol, intravilan, dintr-o zonă industrială a Aradului (spre Zădăreni). Suntem atât de săraci după 18 ani de PNL – PSD încât trebuie să ne vindem orașul pe bucăți? La această întrebare a consilierului local al USR Codrin Dacian Vlad, Călin Bibarț a răspuns cu nonșalanță că „terenul și așa stă gol între terenurile altora, deci ce să facem cu el?» Consilierul USR continuă: «L-am întrebat dacă îi cere de mâncare terenul respectiv, sau îl apasă pe piept? Are experiența unor alegeri în care a păcălit vreo 14.000 de arădeni să îl voteze, oare nu poate mai mult? A dat din umeri. PNL a votat, evident, pentru, el fiind obișnuit cu «dînastea». UDMR la fel, că n-are de ales. Robinetul banilor pentru «cultură» este galben. Iar PSD, de când s-a aliat cu galbenii cu cearcăne roșii, votează disciplinat vânzarea Aradului. Mierea e galbenă, dar PNL a lăsat acum și ceva degețele roșii în borcan, se arată în comunicat.

De remarcat, că aleșii municipali ai USR PLUS și PMP s-au opus vânzării terenului.

  1. PENTRU inteligentii si super motivatii useristi, am o singura intrbare daca sunt multumiti de buna administrare a BUCURESTIULUI, TIMISOARA, BRASOV etc?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.