USR anunță candidatul susținut pentru Primăria Covăsânț (FOTO)

USR anunță candidatul susținut pentru Primăria Covăsânț (FOTO)

USR a anunțat candidatul susținut pentru Primăria Covăsânț.

USR Covăsânț îl susține pe Cătălin Balta în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al localității din Podgoria Aradului.

Cătălin Balta, candidat USR Covăsânț, a declarat următoarele:

 „Am decis să candidez alături de o echipă de consilieri formată din oameni tineri, familiști, harnici, cinstiți, interesați de viitorul comunei, care îi cunosc nevoile. Îmi bazez decizia pe faptul că sunt consăteanul vostru, născut, crescut și educat în comuna Covăsânț, iar ulterior absolvent al Facultății de Inginerie Alimentară.

Experiența pe care am dobândit-o în mediul privat, de la munca necalificată până la funcția de conducere, a fost posibilă datorită seriozității, puterii de schimbare și devotamentului față de munca efectuată. Sunt un om disciplinat, punctual, responsabil și cu spirit de inițiativă, ceea ce mă face să consider că toate problemele, indiferent de natura lor, își pot găsi o rezolvare.

Voi încerca să fiu un primar receptiv la nevoile oamenilor, care să respecte Legea și nicidecum nu voi pune interesul personal înaintea nevoilor comunității. Un primar trebuie să fie un bun lider, atât pentru comunitate, cât și pentru personalul care va deservi nevoile acesteia. Voi pune în aplicare toate cunoștințele și experiența dobândită într-o companie multinațională, pentru a duce comuna la un nivel mai ridicat, spre condiții decente de trai, cu utilități și infrastructură modernă.

Prioritatea numărul unu, în calitate de primar al comunei, va fi învățământul și spun aceasta, atât în calitate de părinte, cât și din dorința de a continua tradiția localității, de a susține noile generații. Lipsa copiilor din comună constituie o problemă care ar trebui să ne dea de gândit tuturor. În viitor, dacă nu luăm măsuri urgente în acest sens, este foarte probabil să ne confruntăm cu situații nefavorabile.

Doresc să înființez un centru de colectare a legumelor și fructelor sau o asociație de dezvoltare intercomunitară unde dumneavoastră, consătenii mei, să vă puteți valorifica fructele și legumele fără probleme, mai ales că suntem recunoscuți în privința culturilor de căpșuni.

Alte proiecte pe care intenționez să le desfășor sunt:

  • Continuarea introducerii rețelei de apă – canal;
  • Asfaltare si podețe pe străzile din comună;
  • Finalizarea procesului de introducere a gazului în localitate, prin colaborare cu localitățile învecinate;
  • Transparență în gestionarea banului public;
  • Încurajarea investitorilor în vederea creării de locuri de muncă;
  • Stimularea familiilor in vederea creșterii natalității la nivelul comunei;
  • Bună gospodărire comunală – o comună mai curată și mai multe acțiuni preventive;
  • Reluarea activității after-school;
  • Crearea unui spațiu corespunzător pentru dezvoltarea diverselor abilități culturale, artistice ale copiilor;
  • Promovarea unui stil de viață sănătos, prin încurajarea activităților sportive;
  • Încurajarea activităților de voluntariat;
  • Protecția și siguranța populației”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.