USR Arad: Administrația primește bani de la arădeni pentru a REPARA gropile, NU pentru a le NUMĂRA

USR Arad: Administrația primește bani de la arădeni pentru a REPARA gropile, NU pentru a le NUMĂRA

USR Arad somează Primăria să rezolve de urgență problema gropilor din drumurile municipiului. Administrația primește bani de la arădeni pentru a le repara, nu pentru a le număra, spun cei de la USR.

Asfaltul din orașul nostru cedează peste tot sub asaltul condițiilor de iarnă. Deoarece nu au fost executate corespunzător (vina aparținând atât constructorului cât și celui care a efectuat recepția), drumurile sunt afectate în fiecare sezon rece, pe nervii și banii proprietarilor de autovehicule, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

Ideea Primăriei de a face inventarul gropilor, în loc să le repare, este păguboasă și arată că fie nu știu, fie nu doresc să rezolve problema. Fiecare zi în care gropile sunt lăsate în calea șoferilor ne arde la buzunar. Ideea că trebuie să așteptăm primăvara pentru a petici asfaltul este greșită și are rolul de a trage de timp. Sunt soluții tehnice care trebuie aplicate de fiecare dată când apare o groapă. Dacă este lăsată în trafic, ea se va extinde și ne va costa mai mult pe toți, șoferi și Primărie. Când va guverna municipiul Arad, USR se va asigura că execuția drumurilor va respecta proiectul și normele tehnice, pentru ca să nu mai avem gropi după fiecare îngheț. Până atunci, recomandăm Primăriei să pună în circulație o utilitară cu trei oameni și suficientă mixtură care se poate aplica la rece. Oriunde văd o groapă, în loc să o inventarieze, să o acopere!”, a declarat Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.