Mai multe articole din rubrica "" ↑

USR Arad are o nouă organizație locală, în județ

USR Arad are o nouă organizație locală, în județ

USR Arad a crescut joi cu o nouă organizație locală, constituită în comuna Livada, localitate aflată în zona preorășenească a municipiului Arad.

Grupul de inițiativă a fost condus de Giorgian Tăut-Aslău, un tânăr constănțean care și-a găsit perechea în această comună. Noua filială este formată din 9 membri, oameni tineri și hotărâți care doresc să facă lucruri concrete în localitatea lor. Giorgian Tăut-Aslău a fost ales președinte, în cadrul alegerilor pentru organele de conducere și control ale filialei, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

„Am decis să mă alătur USR după ce am văzut acțiunile partidului din această vară, lupta împotriva corupților, campania #FărăPenali, luările de poziție locale. Aici am găsit o echipă cu adevărat motivată să aducă profesionalism, transparență și integritate în administrație. Ne propunem să contribuim cu acțiuni și proiecte pentru bunul mers al comunei noastre, să oferim o alternativă. Pentru noi, este important ca banii publici să fie folosiți cât mai eficient, pentru acele proiecte care sunt cel mai de folos comunității”, Giorgian Tăut-Aslău, președinte USR Livada.

 

Loading...
  1. UN FISA USR -LUI

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.