USR Arad atrage atenția: „Abuzul în serviciu este făcut franjuri, avem de a face cu o dezincriminare mai gravă decât cea din OUG 13!”

USR Arad atrage atenția: „Abuzul în serviciu este făcut franjuri, avem de a face cu o dezincriminare mai gravă decât cea din OUG 13!”

Cei de la USR Arad spun că astăzi a ieșit la suprafață motivul pentru care Liviu Dragnea a prelungit cu două săptămâni sesiunea parlamentară. Potrivit acestora, cu 10 minute înainte de începerea ședinței, Ministrul Justiției a trimis comisiei speciale faimosul text pe care l-a căutat timp de 9 luni: abuzul în serviciu este făcut franjuri, avem de a face cu o dezincriminare mai gravă decât cea din OUG 13.

Dragnea scapă de condamnare. Cu el scapă și baronii locali. Cu ajutorul lui Tudorel Toader, avocatul infractorilor, România își afirmă pregnant caracterul de Stat Mafiot, atrag atenția cei de la USR Arad.

„Concret, vor răspunde penal pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu numai cei care obțin «… pentru sine, soț, rudă sau afin până la gradul al II-lea inclusiv, un folos patrimonial…». Asta înseamnă că Dragnea scapă, pentru că nu a săvârșit fapta pentru sine, o rudă sau un afin, așa cum a propus acum avocatul său, Tudorel Toader, ci pentru partid. Îndrăzniți să credeți că vor mai pleca niște milioane de români din țară cât de curând!”, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.