USR Arad: Banii pentru UTA și echipa de baschet, amânați, iar echipa de polo AMEFA nu are fonduri pentru a participa în viitorul campionat

USR Arad: Banii pentru UTA și echipa de baschet, amânați, iar echipa de polo AMEFA nu are fonduri pentru a participa în viitorul campionat

USR Arad solicită administrației locale să nu folosească sportul ca monedă de troc politic și să aloce fondurile necesare pentru polo, baschet și fotbal.

Pentru că se apropie momentul la care va fi învestit noul consiliu local și implicit vor fi votați cei doi viceprimari, actuala administrație a găsit scuzele pentru a amâna alocarea banilor necesari clubului UTA, evident cu scopul de a influența un viitor consilier local, spun cei de la USR Arad. Automat, nu au mai fost dați bani nici pentru baschet sau polo.

În aceste condiții, echipa de polo AMEFA nu dispune de fondurile necesare pentru a participa în viitorul campionat. Reacția președintelui USR Arad, Vlad Botoș, este fermă: „Îi cer public primarului interimar (în același timp primar, proaspăt ales) și actualului Consiliu Local Municipal Arad, până la investirea consilierilor locali aleși duminică, să nu își bată joc de sportul arădean, mai ales de sporturile de echipă.vSituația clubului de polo din Arad devine una dramatică. Degeaba s-a construit bazin nou în Arad, dacă nu vei mai avea echipă. Apucați-vă de treabă!”.

 

  1. botos catei dintai turba. nu mai cere tu nimic public. fiindca esti un analfabet functional

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.