USR nu va bate palma cu PNL și va avea candidat propriu la Primăria Arad

USR nu va bate palma cu PNL și va avea candidat propriu la Primăria Arad

Deși există voci care susțin unificarea dreptei, într-o alianță care să aducă împreună PNL și USR PLUS, acest lucru nu poate fi pus în practică.

Liderii celor două formațiuni se critică reciproc iar la Arad falia este și mai adâncă, reprezentanții USR PLUS nedorind nici măcar să audă de o alianță cu liberalii, pe care-i consideră de-a dreptul „nefrecventabili”, asociindu-i cu Gheorghe Falcă și tot ce s-a petrecut rău în Arad din 2004 și până în prezent.

Prin urmare, la alegerile locale de anul viitor USR PLUS va avea candidat propriu la funcția de primar și o listă cu care se va bate pentru cât mai multe fotolii în Consiliul Local Municipal. La fel se va întâmpla și la Consiliul Județean.

Având în vedere că la alegerile europarlamentare în Arad USR PLUS s-a clasat pe locul al doilea după PNL, la o diferență de 2500 de voturi, gruparea lui Vlad Botoș (între timp ales europarlamentar) are toate șansele să câștige bătălia pentru Primăria Municipiului Arad. Teoretic, PNL nu mai poate crește iar PSD e greu de crezut că-și va reveni foarte ușor după dușul rece de la europarlamentare. În plus, candidații PSD și PNL vor plăti tribut celor pe care, prin pozițiile lor, i-au girat în toată această perioadă: Liviu Dragnea și Gheorghe Falcă.

Mai rămâne de văzut doar cine va candida din partea USR PLUS și cât de convingător va fi pentru arădenii care-și doresc o altă administrație, una cu adevărat performantă, în fruntea orașului.

  1. foarte bine ca nu se face alianta cu PNL PDL si vom bate PSD singuri !

    Raspunde
  2. NU VREM NICIO ALIANTA CU USR ! AM DECONTAT ODATA GUVERNAREA CIOLOS.

    Raspunde
  3. CINE face aliante cu un partid ” NEOMARXIST”?Acest partid este sustinut de forte oculte. este anticrestin.lupta pentru eliminarea proprietatii si sustine migratia.

    Raspunde
  4. liberal adevarat 4 iunie, 2019, 7:36 am

    care este mai bun sa castige. toate voturile castigate de USR sunt a nemultumitilor din fostul PNL, deci dreapta doreste altceva decat actualul PNL portocaliu. Oare cand scapam de Blaga, Falca, Bibart, Cionca, madam ex-Pistru, si alti PDListi. Cer urgent revolutie in PNL si recastigarea partidului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.