USR Arad și-a lansat candidatul pentru Primăria orașului Sebiș. Despre cine este vorba

USR Arad și-a lansat candidatul pentru Primăria orașului Sebiș. Despre cine este vorba

USR Arad a prezenta într-o conferință de presă candidatul propriu pentru Primăria orașului Sebiș, în persoana lui Daniel Ioan Țole, de profesie inginer, cunoscut activist civic și poet.

Acesta a vorbit despre planurile pe care le are pentru Sebiș și despre meseria și pasiunile sale:

 „De șapte ani, pentru mine este o artă să pot reuși zi de zi să construiesc o punte între studiu, munca de inginer și universul cuvintelor, acel univers care îmi emană energia necesară luptei pentru schimbare, într-un mod corect, echilibrat și cu o atitudine de om și nimic mai mult. În aceasta lume toți ne naștem oameni dar cea mai mare provocare a vieții este să rămânem astfel.

Ingineria pentru mine este o provocare de a găsi soluții, de a modela cerințele într-o realitate palpabilă, necesară și de viitor. Trecem puntea și ajungem într-o altă lume, acea lume în care citesc, scriu, descopăr, ajut, unde am reușit să văd adevărata realitate, acel loc care s-a construit din ceea ce sunt ca om, omul lăsat de Dumnezeu.

Sunt fascinat de istoria locului unde trăiesc (Sebiș) și prin diferite căi caut să îi redau viață, pentru că a fost distrusă cu bună credință. Unii au înțeles că pentru a intra în istorie trebuie să distrugi istoria de sute de ani.Să ne aducem aminte cine am fost pentru a ști cine suntem, să nu lăsăm istoria să ne fie furată sau ascunsă, pentru că o istorie pierdută este o identitate pierdută definitiv.

Cred în schimbare dar numai atunci când pășim alături de corectitudine, respect, simplitate, alături de scopul nostru pe pământ. Frica de a spune ce gândim, de a ne implica și de a fi ceea ce ar trebui să fim, ne-a adus unde suntem. Să fim corecți, să iubim sincer, să-L primim pe Dumnezeu în inima, sufletul și duhul nostru și vom fi oamenii prin care El va lucra pentru o lume mai bună, cu pace și lumină.

Ce am cules în acești ani din implicarea mea de la oameni ? Ură dar și bunătate, jigniri dar și aprecieri, dușmani dar și prieteni, de toate, cu bune și rele dar eu îi reprezint pe toți prin ceea ce fac. Să oferim lumii zi de zi nu neapărat din ceea ce avem, ci din ceea ce suntem! Pentru mine a fi inginer înseamnă a oferi lumii din ceea ce știu iar a fi scriitor înseamnă a oferii lumii din ceea ce sunt.

Astfel, voi face împreună cu echipa mea o politică simplă, echilibrata, concretă și bazata pe fapte. Vom lupta pentru un oraș european,pentru libertatea de exprimare, pentru siguranță, pentru un nivel de trai ridicat și multe altele. La momentul potrivit voi face cunoscută întreaga echipă și alături de ei vă vom prezenta strategia construită pe realitatea pe care mulți se fac că nu o văd dar din care facem cu toții parte. Am ales sa ne implicăm și politic pentru că nu dorim să fim complici la tot ceea ce se întâmplă la ora actuala in societatea în care trăim. Mulțumesc!, spune Daniel Ioan Țole, președintele USR Sebiș.

Loading...
  1. Felicitari Daniel Ioan Tole ,Viitorul primar al Sebisului!

    Raspunde
  2. Primar al Sebisului? El? Poate peste vreo 25 de ani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.