USR Arad solicită planificarea acțiunilor de dezinsecție. Țânțarii le dau deja mari bătăi de cap arădenilor

USR Arad solicită planificarea acțiunilor de dezinsecție. Țânțarii le dau deja mari bătăi de cap arădenilor

Mai mulți arădeni au semnalat la Biroul Cetățeanului situații în care au fost mușcați de insecte, în special țânțari, în diverse zone ale municipiului. USR Arad cere primăriei să planifice din timp operațiuni de combatere, pentru a evita evoluții precum cea a gunoiului care poluează acum orașul.

Din totalul de 85 de milioane de lei alocați pentru întreținerea orașului, bugetul local prevede pentru anul 2018 suma de 500.000 de lei pentru acțiuni de deratizare, dezinfecție și dezinsecție. Întrucât prezența unor cantități mari de reziduuri menajere pe străzi, împreună cu zilele calde și ploile sporadice sunt factori care favorizează înmulțirea insectelor, se impune de urgență punerea în practică a acestor activități, spun cei de la USR. O planificare eficientă a acestor lucrări, cu angajarea lor din timp, este condiția unui sezon liniștit pentru cei care se tem de țânțari.

Cetățenii au început să fie deranjați tot mai mult de insecte, care au apărut în special în zonele apropiate râului Mureș. Rugăm pe această cale Primăria să aibă în vedere demararea procedurilor de angajare a lucrărilor de dezinsecție, pentru a nu se ajunge la situația înmulțirii excesive a insectelor dăunătoare. Urmează atât zile călduroase cât și ploi trecătoare, iar zonele umede care se vor forma reprezintă medii propice dezvoltării țânțarilor. Avem exemplul gunoiului de pe stradă, care demonstrează limpede ce înseamnă să ignori buna organizare și respectarea termenelor. Atâta timp cât plătim pentru aceste servicii, nu există nicio scuză pentru lipsa ori întârzierea lor, a declarat Sergiu Vlad, deputat al USR Arad.

Loading...
  1. Si eu ma simt deranjat de prostiile debitate de cei de la USR.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.