USR continuă să se extindă în judeţ: O nouă filială, la Covăsânţ

USR continuă să se extindă în judeţ: O nouă filială, la Covăsânţ

Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în județul Arad. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute a fost constituită o nouă filială, în comuna Covăsânț.

Organizația locală a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de Cătălin Balta, cel care a fost ales președinte al organizației. Cătălin are 33 de ani, este născut, crescut și stabilit în Covăsânț. De profesie inginer, lucrează într-o firmă privată din domeniul automotive de 15 ani, pornind de la activitatea de operator în producție şi ajungând în timp să conducă echipe în departamentul calității.

Am ales să mă alătur USR deoarece îmi plac lucrurile noi, dinamice, iar USR-ul vine cu un «aer» nou în domeniul politic, cu persoane dornice să schimbe lucrurile care nu funcționează. Avem nevoie de o țară prosperă, care să fie pe măsura așteptărilor românilor. Îmi doresc o Românie transparentă, puternică, guvernată de oameni competenți, care respectă legea, punând pe primul plan interesul societății și nu cel personal. Îmi doresc ca în acestă filială să ni se alăture cât mai mulți oameni deschiși, cu care să putem face lucruri pentru comunitate, pentru viitorul copiilor noștri. Comuna  Covăsânț este una dintre cele mai frumoase și bogate din județul Arad, pentru care trebuie să luptăm împreună ca sa o putem ridica la un alt nivel”, a declarat Cătălin Balta, președintă USR Covăsânț.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.