USR a dat LOVITURA la Arad: Sergiu Vlad şi Adrian Wiener sunt PARLAMENTARI

USR a dat LOVITURA la Arad: Sergiu Vlad şi Adrian Wiener sunt PARLAMENTARI

USR a dat lovitura, la Arad, unde Adrian Wiener şi Sergiu Vlad au ajuns parlamentari la redistribuire.

„Tocmai am aflat că sunt unul dintre cei care va avea responsabilitatea să vă reprezinte în Parlamentul României. Vă mulțumesc vouă, tuturor celor care ați considerat că sunt destul de puternic pentru o asemenea misiune. Știu că va fi greu, dar din experiența mea de până acum, știu că veți fi alături de mine. Am avut mulți susținători dintre voi când am luptat pentru Roșia Montană, când am luptat pentru salvarea Parcului Eminescu și pentru orice altă activitatea din domeniul societății civile.
Trebuie să facem tot posibilul ca NOI (dumneavoastră și cu mine) aici și eu de acolo din parlament, prin implicare activă, să aducem Aradul și România la standardele de democrație și bunăstare pe care ni le dorim și le meritam cu toții.
Prioritățile mele sunt, ca alături de colegii mei, să respectăm cele 7 puncte pe care ni le-am fixat în campania electorala:
– alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin
– finalizarea pasajelor de pe centura Aradului
– depolitizarea institutiilor statului (scoli, spitale, companii de stat)
– renunțarea la numărul aberant de semnături pt. a putea candida
– 26 m pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor
– Descentralizarea managementului sănătății
– Interzicerea desfințării bazelor sportive
La primul drum ce îl voi face la București mă voi interesa de stadiul pasajelor. Acestea trebuie finalizate urgent. Vremea poveștilor, scuzelor, ‘’greaua moștenire’’ și explicațiilor politice a trecut. Arădenii așteaptă soluții și fapte de la aleșii lor.
Haideti să salvăm Aradul, haideți să schimbăm România, haideți să o facem împreună”, a declarat Sergiu Vlad pe contul său de Facebook.

Tot la distribuire, Peter Farago (UDMR) a obținut un mandat de deputat.

  1. sfatul unui prieten al USR 15 decembrie, 2016, 8:10 pm

    IN ATENTIA USR
    nu uitati ca in orasul vostru sunt personalitati care ar avea multe sa va invete. Este pentru binele nostru sa plecati urechea si la sfaturile intelepte ale unor Boghicievici, Gherman,calimente, Remetean ori Gais, deoarece ei stiu ce inseamna marea politica. Altfel nu veti avea nici o sansa la Bucuresti iar USR va cadea.
    de asemenea unii ar trebui sa lase anumite orgolii deoparte si sa inteleaga ca accederea unui Scheau, Lazar sau Titiriga in structurile USR nu ar fi decat un factor pozitiv pentru bunul mers al formatiunii si o intarire a sa, nicidecum un impediment.sunt tineri, exceptional pregatiti si ar face orice ca sa mearga ca pe roate treaba.
    din cauza rafuielilor din PNL multi dintre cei dezamagiti de Falca va vor bate cu ganduri bune la usi., la fel multi din PMP sau ALDE, si este vorba de sefi din organizatii mai mici, unii chiar au vrut sa treaca la dvs dar au fost striviti de dictatorul falca.

    Raspunde
  2. sincere felicitari!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.