USR își prezintă candidatul la primăria Bocsig. Despre cine este vorba

USR își prezintă candidatul la primăria Bocsig. Despre cine este vorba

Teodor Miclăuș a fost desemnat candidatul USR la primăria comunei Bocsig. Licențiat în sociologie-pedagogie, absolvent al Liceului Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” din Arad, Teodor Miclăuș este profesor psihopedagog și formator, coordonator al centrul de resurse al Liceului Tehnologic Sava Brancovici pentru învățământ special din Ineu.

Persoană deosebit de activă, cu numeroase participări la programe și proiecte dedicate comunității, Teodor Miclăuș dorește să ducă la un nou nivel implicarea sa în viața comunei Bocsig și a locuitorilor acesteia, depunându-și candidatura pentru funcția de primar.

„Am decis să fac acest pas după ce oamenii comunei m-au încurajat să candidez. Așa cum i-am ajutat dintotdeauna pe cei din jurul meu, îmi propun să fiu un primar al tuturor locuitorilor Bocsigului și localităților aparținătoare, indiferent de simpatiile și afilierea lor politică. Nu pot să văd cum unii beneficiază de privilegii din partea administrației doar pentru că sprijină un partid sau altul. Locuitorii comunei doresc o administraţie care să le asculte părerea, care să se gândescă la ei în primul rând, nu la propriile interese. Resursele comunei trebuie utilizate în folosul tuturor, prin proiecte transparente, care să valorifice eficient bugetul local. Atuurile mele sunt seriozitatea și respectul pentru lege. Prin muncă, îmi doresc să atrag mai mulți bani pentru investiții, pentru a crește condițiile de viață ale concetățenilor mei”, a declarat Teodor Miclăuș.

În comuna Bocsig sunt organizate alegeri parţiale în data de 5 noiembrie, ca urmare a pierderii mandatului de către fostul primar PSD, Ioan Florin Ciul, declarat incompatibil prin decizie definitivă.

Loading...
  1. HAHAHA PRODUCTION 16 octombrie, 2017, 1:45 pm

    2%. Atata valorati!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.