USR: Liviu Dragnea anunță reinstaurarea dictaturii în România. O dictatură a corupților

USR: Liviu Dragnea anunță reinstaurarea dictaturii în România. O dictatură a corupților

Cei de la USR Arad susțin că este revoltător că tocmai pe 16 decembrie, ziua în care i-am comemorat pe eroii de la Timișoara, primii care au avut curajul să își facă vocile auzite împotriva regimului comunist, Liviu Dragnea anunță reinstaurarea dictaturii în România. O dictatură a corupților.

Își doresc românii amnistia și grațierea corupților sau își doresc să scape de penalii din funcții publice? – întreabă reprezentanții USR. Președintele Klaus Iohannis este dator să organizeze referendumul pe care l-a anunțat la OUG 13. Este mai important ca niciodată ca românii să se pronunțe, altfel Liviu Dragnea va împinge România către o adevărată revoluție, atrage atenția USR.

„De doi ani de zile, prin diverse metode PSD a încercat să adopte amnistia și grațierea, tot de doi ani de zile avem aproape fără întrerupere proteste de stradă. Liviu Dragnea nu poate decide de unul singur viitorul României, sunt românii cei care trebuie să spună ce își doresc. Uniunea Salvați România va continua lupta anti-corupție și rămâne un partener al românilor cinstiți care nu vor ca România să ajungă un stat de Dragnea. Nici acum nu e prea târziu, mai putem să-i oprim pe infractori din distrugerea statului de drept. Eroii care în urmă cu 29 de ani și-au pierdut viața pentru libertate și democrație trebuie să ne inspire în continuare să luptăm pentru viitorul nostru”, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.