USR: „Locuitorii Aradului au fost pedepsiți în Parlament”

USR: „Locuitorii Aradului au fost pedepsiți în Parlament”

Reprezentanţii USR Arad afirmă într-un comunicat de presă că parlamentarii PSD au demonstrat din nou că sunt mânați doar de interese de partid.

Şi explică de ce: Prin votul final dat asupra legii bugetului, reprezentanțíi puterii au oprit orice investiție a guvernului în educația și infrastructura medicală a Aradului, în acest an.

„Situația este cu adevărat tristă pentru arădenii care realizează acum votul irosit în decembrie pentru Fifor sau Căprar, cei care din momentul în care au ajuns la București i-au și uitat. Probabil pentru că au îndrăznit să le ceară socoteală în stradă pentru atacul asupra statului de drept, locuitorii Aradului au fost pedepsiți în Parlament, atunci când aleșii PSD au votat împotriva intereselor județului nostru, respingând amendamentele depuse în favoarea arădenilor, fără a face ei înșiși vreunul. Deși nevoile o impuneau, cei doi nu au susținut finanțarea acelor proiecte atât de necesare. Deputatul Căprar a trimis în schimb un comunicat de presă, în care nu a scris niciun cuvânt despre Arad! Iar tot ce a făcut senatorul Fifor pentru arădeni au fost căteva declarații prin care se arăta îngrijorat de starea sistemului sanitar. Doar vorbe, fără fapte!”, arată reprezentanţii USR.

„Au fost pierdute astfel cele 7 milioane de euro în investiții medicale absolut necesare spitalelor arădene sau 51,7 milioane de lei pentru reabilitare termică și lucrări de modernizare la un număr de 14 unități școlare precum și 18 milioane pentru drumuri pe care parlamentarii USR le-au susținut prin amendamente. Pentru aceasta, USR Arad declanșează lupta cu acești politicieni cărora nu le pasă, în ciuda numeroaselor declarații, de ceea ce se întâmplă cu Aradul și locuitorii săi. Ne vom opune tuturor derapajelor acestor urmași demni ai partidului comunist, pentru care apărarea liderilor corupți este mai importantă decât bunăstarea propriilor alegători”, mai precizează useriştii arădeni.

  1. situatia este trista cand va vad pe voi, dormind, furand si dupa va bagati mutra razand sfidator… ar fi bine sa puneti mana sa lucrati ceva si dupa sa aratati cu degetu… poate ar fi bine sa luati si niste lectii de limba romana in special Hildegard si Clotilde… posibil sa fie mai multi care nu stiu limba Romana(ori esti roman ori esti un agent secret care incaseaza bani din doua parti )

    Raspunde
    • AGENTUL SECRET ( DUBLU ) 9 februarie, 2017, 8:59 am

      Siluirăţi (aici cu sensul de A VIOLA , A PÂNGĂRI) gramatica limbii române in toate poziţiile posibile (a parţilor ei componente ). In plus, mă intreb care este esenţa mesajului dumneavoastră căci nu mă pot gândi că ar fi vorba doar de etichetări ce duc la ură şi prostie. Totodata, mă intreb daca aţi citit comunicatul de presa USR Arad ori ati admirat doar fotografia… Paranteza de la finalul comentariului dumneavoastră mi se pare superbă.

      Raspunde
  2. au fost pedepsiti cand nu au avut ce alege, intre PSD si PNL ati aparut voi imaculatii lui Iohannis!! sa va fie rusine!

    Raspunde
  3. care e noutatea ,doar n-ati crezut ca ca fi altfel ,lupul isi schimba parul dar naravul ba !

    Raspunde
  4. Sincer am observat la USR pregatirea precara! Credeam ca sunteti altfel, dar ne-ati dezamagit repede. Faptul ca ati solicitat 18 milioane de lei pentru cofinantarea statului roman la drumul Arad – Pancota – Buteni va discrediteaza! Jenant este ca nu semnati comunicatele!! Dati-ne voie sa radem de ideile fantasmagorice ale USR-ului! Eu zic sa solicitati bani ca sa turnati undeva asfalt pentru a putea desena copiii pe ele!!

    Raspunde
  5. Si daca tot vorbim de politicieni cinstiti domnul in camasa alba a schimbat anul trecut vreo trei partide pana i-a iesit.

    Raspunde
  6. Ce să facă și ei??? Iohannis, scos total din joc, atât în urma alegerilor cât și a inabilității lui de a funcționa ca președinte, le dă exemple de cum nu se face politică în România. Ar fi avut o șansă cei din USR dacă veneau cu un mesaj credibil asumat de oameni credibili la vârf. Acum, în lipsa a ceea ce amscris , ei inventează situații pentru a ieși în presă considerând ca suficient să spună. Orice, doar să spună și ei ceva. Nu merge, sau mai bien spus merge doar la cei vătămați în creiere. Păcat. Aț se distrug până și motivațiile unora care chiar vor să intre în politică dar nu mai găsesc un traseu pe măsura dorinții lor de a face cu adevărat ceva diferit. PPDD și acum USR sunt exeemple de cum nus e face.

    Raspunde
  7. A se citi„pe măsura dorințelor lor”

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.