USR PLUS Arad a depus listele pentru alegerile parlamentare: Cine sunt candidații

USR PLUS Arad a depus listele pentru alegerile parlamentare: Cine sunt candidații

Alianța USR PLUS Arad a depus, joi, candidaturile pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Astfel, candidații pentru Senat sunt: Sergiu Cosmin Vlad (economist), Cătălin Mihalache (avocat), Ion Stan (inginer), Codrin Dacian Vlad (profesor) și Mariana Singureanu (economist).

Pentru Camera Deputaților vor candida: Adrian Wiener (medic), Daniela Arieta Săbău (economist), Carmen Maria Stana (profesor), Oana Adina Toma (jurist), Robert Bogdan Ille (topograf), Ovidiu Daniel Torz (profesor), Emanuela Tătar Ghiș (profesor), Viorela Luciana Pantiș (economist) și Claudiu Valentin Ilea (student).

 „Am depus aceste liste pentru a continua ceea ce am început în legislatura care se încheie în curând. Au fost patru ani de opoziție în care am luptat pentru statul de drept și pentru statutul european al României. Avem în față un mandat crucial pentru noi toți, în care avem de implementat numeroase reforme, absolut necesare pentru un stat modern și eficient. Personal, voi continua proiectele aflate acum în diverse stadii ale procesului legislativ, cu impact deosebit asupra stării de sănătate a românilor și implicit a arădenilor. Alianța USR PLUS este acum singura alternativă la vechea clasă politică. Am dovedit că vrem să construim o Românie fără penali în funcții publice, fără privilegii precum pensiile speciale, unde statul este în slujba cetățeanului și nu invers”, a declarat vicepreședintele URS Arad, Adrian Wiener.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.