USR se extinde şi pe Valea Mureşului: A înfiinţat o nouă organizaţie, la Bata

USR se extinde şi pe Valea Mureşului: A înfiinţat o nouă organizaţie, la Bata

Uniunea Salvați România (USR) s-a extins cu o nouă filială în județul Arad.

„Dacă săptămâna trecută am fost pe Valea Crișului și am constituit două noi filiale locale ale USR, sâmbăta aceasta ne-am deplasat în comuna Bata, pe Valea Mureșului, unde a luat ființă USR Bata”, se arată într-un comunicat de presă al USR.

O delegație din care au făcut parte președintele Vlad Botos, senatorul Adrian Wiener, deputatul Sergiu Cosmin Vlad dar și vicepreședinții Stan Ion și Răzvan Anghel, alături de membri și apropiați ai USR Arad, a fost prezentă în comuna de pe malul stâng a Mureșului.

„Am găsit acolo oameni tineri și dornici de acțiune, care vor să se implice pentru a salva comuna lor de la nepăsare, sărăcie și depopulare. Deși este situată într-o zonă deosebit de pitorească a județului nostru, prima impresie este a unui loc foarte îndepărtat de ceea ce trebuie să însemne satul european al secolului 21. Lipsiți de șansa unui loc de muncă apropiat de casă, mulți dintre tinerii comunei sunt obligați să facă naveta pentru câteva ore în fiecare zi”, se mai arată în comunicat.

Președinte al filialei locale USR Bata a fost ales Marius Ionel Palea, inginer de profesie și antreprenor, iar conducerea filialei a fost completată cu oameni tineri. Palea este decis ca la alegerile locale din 2020 să câștige primăria comunei, iar USR să devină principala forță politică din consiliul local Bata.

„În orice sat, comună și oraș din România există oameni care cred în valorile USR. Oameni hotărâți, care au înțeles că nu mai pot să stea deoparte, oameni care vor să salveze România. Avem în USR Bata tineri harnici și dispuși să se implice pentru a mișca lucrurile și în zona noastră. Cu toții dorim să trăim într-o localitate prosperă, unde să beneficiem de locuri de muncă și de acele condiții care să întoarcă fenomenul depopulării cu care ne confruntăm. Frumusețea zonei trebuie exploatată, iar pentru asta este nevoie de entuziasmul, priceperea și hărnicia unor politicieni onești, a declarat Marius Ionel Palea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.