USR și PLUS Arad au semnat ACORDUL pentru locale. Cum se pregătesc pentru ALEGERILE din toamnă

USR și PLUS Arad au semnat ACORDUL pentru locale. Cum se pregătesc pentru ALEGERILE din toamnă

USR și PLUS Arad au semnat acordul pentru alegerile locale.

Între cele două filiale ale USR și PLUS Arad a fost semnat acordul prin care sunt desemnați candidații USR PLUS la alegerile locale din această toamnă, din județul nostru.

De astăzi, Alianța USR PLUS are un protocol și pentru județul Arad. Vom avea candidați comuni pe liste, atât pentru Consiliul Local cât și pentru Consiliul Județean. Vom propune arădenilor oameni onești, profesioniști, care vor contribui la o schimbare fundamentală a felului în care Aradul este administrat, declară Adrian Wiener, vicepreședinte al USR Arad.

Am semnat din partea PLUS Arad protocolul pentru alegerile care vor veni. Suntem împreună cu USR încă de la campania Fără Penali în Funcții Publice. Pentru că avem același ADN politic și pentru că ne dorim ca arădenii să se simtă reprezentați, vom fuziona în toamnă, susține Octavian Iercan, președintele PLUS Arad.

Acordul prevede că USR va da candidații pentru Primăria municipiului Arad și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Pe lista de consilieri pentru CLM, USR ocupă 16 poziții, iar PLUS 7 poziții. Pentru CJ Arad, USR desemnează 21 de candidați, iar PLUS 12 candidați. A fost stabilit și modul de alocare a candidaților din celelalte UAT-uri ale județului.

 

Loading...
 1. pasarea malai viseaza

  Raspunde
 2. DOUA ASA ZISE PARTIDE FORMATE DIN MITOMANI SI IMPOSTORI

  Raspunde
  • Asta fiind spus de asa-zisii cetateni cinstiti, nu? Mai cercetati sa vedeti in care din partidele din Arad este rata cea mai mare de mitomani si impostori, eu as pune pariu pe galben. Astia noi nu pot fi perfecti, ca nu au cum, dar sigur sunt cei mai seriosi si mai cinstiti dintre politicienii Aradului in momentul asta.

   Raspunde
 3. Oare cât de proști ne cred cei ce vin mereu și spun că ei sunt diferiți de cei dinaintea lor? Dacă o altă lege electorală care ar avea mai multe filtre ar funcționa în România atunci aș fi printre primii care vor da credit acelora care trec de o entitate etic-morală( aleasă după criteriile curților cu juri) decisivă în admiterea candidaturii.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.