UTA a ÎNVINS Farul şi îşi consolidează prima poziţie. Laszlo Balint a RĂBUFNIT după meci: Ce le PROMITE celor de la Chiajna (VIDEO)

UTA a ÎNVINS Farul şi îşi consolidează prima poziţie. Laszlo Balint a RĂBUFNIT după meci: Ce le PROMITE celor de la Chiajna (VIDEO)

UTA a învins Farul într-o partidă pe care a avut-o la discreţie.

„Bătrâna Doamnă” s-a impus mai categoric decât o arată scorul, dominând cap – coadă partida cu constănţenii. Golul victoriei a fost înscris de Octavian Ursu, cu un şut sănătos, după o pasă venită de la Oroian.

La final, Ianis Zicu, antrenorul oaspeţilor, a recunoscut superioritatea arădenilor spunând că UTA a meritat victoria.

De cealaltă parte, Laszlo Balint a răbufnit, nemulţumit că echipa sa urmează să înfrunte Concordia Chiajna la puţin peste 48 de ore de la fluierul final al meciului de astăzi. Antrenorul arădenilor spune că, după ce echipa sa a acceptat propunerea celor de la Chiajna să joace marţi, pentru ca regăţenii să nu plătească o noapte de cazare în plus, adversarii de marţi nu au acceptat, la rândul lor, ca partida să fie amânată pentru miercuri, lucru cerut de arădeni când disputa cu Farul a fost mutată de televiziuni pentru duminică (iniţial, meciul cu Farul trebuia să se dispute sâmbătă). „Nici măcar nu ne-au mai răspuns la telefon”, a spus Balint, care le promite celor de Chiajna că vor avea viaţă deosebit de grea marţi, la Arad. Antrenorul utist a spus că UTA îi va învinge „chiar dacă ne va da sângele pe nas”. Declaraţiile lui Balint, care a fost extrem de nervos la conferinţa de presă, au smuls urale din partea suporterilor arădeni care urmăreau conferinţa de presă transmisă live în curtea clubului.

Partida cu Concordia Chiajna se va disputa marţi, 26 noiembrie, de la ora 14, pe stadionul „Motorul”.

Sursa video: uta-arad.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.