UTA a luat DOAR UN PUNCT la Cluj Napoca, după ce a condus 86 de minute. Ce spune Laszlo Balint

UTA a luat DOAR UN PUNCT la Cluj Napoca, după ce a condus 86 de minute. Ce spune Laszlo Balint

UTA a luat un punct pe Cluj Arena și rămâne pe treapta a doua a podiumului ligii secunde, după ce a încercat să-şi conserve energiile pentru perioada infernală care urmează.

S-a încheiat 1 – 1 după ce roş-albii au mai ratat câteva uriaşe ocazii de gol şi li s-a refuzat un penalty. De partea cealaltă şi clujenii au avut şansa lor, dar s-au izbit de opoziţia lui Florin Iacob în mare formă. Portarul UTA-ei a primit gol doar în minutul 86, cu „ajutorul” lui Andrei Rus care a deviat nefericit o minge în poarta arădeană.

„Din punctul meu de vedere, sunt două puncte pierdute astăzi de noi, pentru că, după aspectul ocaziilor mari pe care le-am ratat, cred că am fi meritat să câștigăm acest joc. Trebuie să îi felicit pe băieți, din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun. Știam că, în a doua repriză cel puțin, trebuia să absorbim presiunea gazdelor. Am făcut-o destul de bine, practic a doua repriză n-au avut nici o ocazie. Cum am făcut-o și la Reșița, din păcate, dacă nu pot gazdele marca, ne-am băgat-o singuri în poartă. Cu toate astea am avut și în prelungirile meciului o ocazie mare a lui Vali Buhăcianu. Asta e, trebuie să ne revenim foarte repede, meciurile vin extrem de repede pentru noi, n-avem timp nici să sărbătorim nici să ne supărăm, trebuie să ne recăpătăm foarte repede energia și să ne focusăm pe următoarea etapă”, e sinteza antrenorului utist Laszlo Balint, citat de uta-arad.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.