UTA a smuls un punct la Dinamo în zece oameni și după ce a fost condusă cu 2-0. VIDEO: Rezumat și declarații

UTA a smuls un punct la Dinamo în zece oameni și după ce a fost condusă cu 2-0. VIDEO: Rezumat și declarații

UTA a smuls un punct în Ștefan cel Mare după ce a jucat o marte parte din meci în zece oameni și a fost condusă de Dinamo cu 2 – 0.

Partida a fost una pe contre, dominată parțial de arădeni, dar stricată de arbitraj. Eliminarea lui Batha, de la UTA, pentru o lovitură aplicată lui Torje a fost evident o greșeală, jucătorul arădean putând fi acuzat, eventual, de neglijență. De altfel și Torje a recunoscut, la final, că nu a fost lovit cu cotul în figură. Asta nu l-a împiedicat însă să se tăvălească pe jos în urma loviturii, înlesnindu-i arbitrului acordarea cartonașului roșu pentru Idriz Batha.

Partida a fost una spectaculoasă, cu destule ocazii mari la ambele porți. Resuscitată de Mircea Rednic, Dinamo a ratat posibilitatea de a se desprinde, în timp ce UTA a dat din nou dovadă de determinare după pauză când a reușit să egaleze prin golurile lui David Miculescu.

De remarcat, că UTA a fost însoțită la București de câteva zeci de suporteri (foto: Ultras Arad) care s-au făcut remarcați pe toată durata partidei din Ștefan cel Mare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.