UTA atacă locul I în clasament! Dacă înving la FC Argeş, roş-albii trec pe primul loc

UTA atacă locul I în clasament! Dacă înving la FC Argeş, roş-albii trec pe primul loc

Runda cu numărul XVI din liga secundă programează întâlnirea dintre FC Argeș și UTA, rezonanța numelor celor două echipe amintind de vremurile de care ne e dor, titrează pagina oficială a clubului arădean.

O victorie în „Trivale” mâine duce echipa noastră pe prima poziție a ligii secunde și acesta e gândul care animă vestiarul arădean, susţin oficialii arădeni.

„Ne așteaptă o deplasare dificilă, întâlnim una din echipele care și-a anunțat intențiile de promovare încă de la începutul sezonului. Suntem conștienți de importanța punctelor, de dificultatea meciului, dar și motivați de posibilitatea de a deveni lideri după această etape. Sperăm să găsim cel mai bun unsprezece. Avem, din păcate, indisponibilități, dar sunt convins că jucătorii care intră mâine pe teren motivați și determinați să ne atingem obiectivul”, a analizat Laszlo Balint, citat de uta-arad.ro.

Cipri Rus (suspendat), Damian Isac și Diego Lorenzi sunt absenții din efectivul arădean. „FC Argeș e o echipă solidă și destul de imprevizibilă. Nu cu mult timp în urmă au schimbat antrenorul, au instalat un antrenor (Ionuț Badea) cu experiență și valoare inclusiv în Liga I, pe care îl apreciez în mod deosebit. Dar ne cunoaștem potențialul și dorim să demonstrăm că merităm poziția din clasament”, a adăugat antrenorul principal al roș-albilor.

Dacă UTA învinge Argeşul va urca pe locul I în Liga a 2-a, ţinând cont de faptul că CS Mioveni, ocupanta primului loc, stă.

De remarcat, că UTA va avea şi după etapa de mâine două meciuri mai puţin disputate decât CS Mioveni.

FC Argeș – UTA se dispută mâine, 9 noiembrie, de la ora 15, și se vede pe Telekom, Look și Digi.

Sursa: www.uta-arad.ro
Foto: www.uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.