UTA, furată și cu VAR și fără VAR! O confirmă Duckadam, Lăcătuș și Dănciulescu (VIDEO)

UTA, furată și cu VAR și fără VAR! O confirmă Duckadam, Lăcătuș și Dănciulescu (VIDEO)

UTA a pierdut la CFR Cluj (și) pe mâna arbitrilor, care au greșit grav împotriva „Bătrânei Doamne”.

Concret, dincolo de penalty-ul inventat de arbitri și ratat de clujeni, UTA nu a beneficiat de un cartonaș roșu la faultul lui Deac asupra lui Roger și de un penalty la atacul portarului Sava asupra lui Milosevic.

Prezenți în studioul DigiSport, Helmut Duckadam, Marius Lăcătuș și Ionel Dănciulescu au declarat că atacul asupra lui Milosevic a fost fault și că trebuia acordat penalty pentru UTA în minutul 86.

„Am văzut la meciul dintre Hermannstadt și FC Argeș că s-a dictat penalty la o fază asemănătoare. Portarul a boxat mingea, dar din inerție a lovit adversarul cu genunchiul. Dacă acolo s-a dat penalty, aici trebuie dictate două. Jucătorul primește îngrijiri, iar abitrul vede asta. Poate nu a văzut bine fază de prima dată, dar din moment ce jucătorul primește îngrijiri medicale… Dacă vede piciorul, poate își dă seama că e penalty”, a declarat Duckadam în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

„Văzând mai bine faza, și eu zic că e penalty”, a spus Lăcătuș, completat de Ionel Dănciulescu: „Și mie mi se pare penalty”.
De remarcat, că etape la rând UTA a fost prejudiciată de greșeli grave de arbitraj, lucru care a privat-o de obținerea unor puncte prețioase în clasament.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.