UTA, încotro? Cu toţii par DEPĂŞIŢI DE SITUAŢIE …

UTA, încotro? Cu toţii par DEPĂŞIŢI DE SITUAŢIE …

„Bătrâna Doamnă” a pierdut o nouă partidă pe teren propriu, consfiinţind – graţie experimentului din această vară, când conducătorii au înlocuit aproape o echipă întreagă + staff-ul tehnic – eşecul unui proiect care începuse bine în urmă cu câţiva ani.

Acest 2 – 3 cu Luceafărul Oradea nu e întâmplător, la fel cum nu au fost întâmplătoare nici celelalte partide în care cei care îmbracă acum tricoul UTA-ei s-au făcut de râs. Calitatea mult-trâmbiţată a noilor jucătorilor aduşi în vară s-a dovedit a nu avea acoperire practică. Există şi excepţii, desigur, ca Florea sau Păcurar, dar cu o floare – două nu se face primăvară.

În aceste condiţii, este obligatorie o remaniere serioasă a lotului. Adică, să fie trimişi acasă cei care nu „trăiesc” pe teren pentru această echipă. În plus, ar trebui cooptată o persoană cu experienţă în staff-ul tehnic, care pare şi el depăşit de situaţie.

Oricum, cert este că aşa nu se mai poate continua. Din favorită la promovare, UTA a ajuns ciuca bătăilor în liga a II-a!

În paralel, administraţia Falcă nu e în stare, de câţiva ani, să finalizeze o miniatură de stadion…

  1. asa rusine nu a trait de mult timp Aradul

    Raspunde
  2. echipa e slaba. poa sa vina si Mourinho antrenor ca tot degeaba. sper sa nu retrogradeze

    Raspunde
  3. Nu doar echipa UTA retrogradeaza !…..treziti-va aradeni!!!!!…….e vorba de picajul liber in care se afla tot orasul.
    Nu e o simpla parere ….e o certitudine deja !!!….pana cand nu realizam …ca am devenit un catun urban !!!….si nu responsabilizam oamenii din conducere care ne-au adus acolo …….!?1….problema e la noi toti !!! ….nu ne pasa …sau nu ne doare suficient de mult.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.