UTA mută bine şi în atac: Amir Khalaila a semnat cu „Bătrâna Doamnă” (VIDEO)

UTA mută bine şi în atac: Amir Khalaila a semnat cu „Bătrâna Doamnă” (VIDEO)

Conducerea UTA-ei a ajuns, astăzi, la un acord cu atacantul israelian Amir Khalaila, se arată pe pagina oficială a clubului.

„Ne bucurăm să apărem cu un asemenea jucător într-o vară importantă pentru UTA în ceea ce presupune construcția lotului. Amir e tânăr, poate juca pe orice poziție în compartimentul ofensiv. Rus și Buhăcianu au fost în Top 3, prin venirea lui Amir căpătăm consistență și mai mare”, a punctat antrenorul Gyuszi Balint.

„E unul dintre cei mai promițători tineri atacanți ai Israelului, are un nivel ridicat și e o mare realizare că a fost adus la Arad. A avut oferte concrete de la mai multe echipe, dar l-am convins că UTA și acest proiect înseamnă o rampă de lansare pentru ceea ce înseamnă fotbalul profesionist”, a explicat Bogdan Apostu, intermediarul mutării, care l-a remarcat pe Amir în urmă cu mai mulți ani, pe când acesta era doar un puști și se remarca la Bnei Sakhnin, acolo unde evolua și ex-atacantul UTA-ei.

„Mă bucur că am ajuns la UTA, am aflat că e un nume mare, am venit cu gândul să muncesc din greu, pentru ca, împreună cu echipa, să creștem cât mai puternic”, a spus tânărul atacant, care dă randament excelent și pe extreme.

Amir Khalaila e născut pe 21 martie 1997 și, pe lângă Bnei Sakhnin, bornele carierei sale mai includ numele echipelor Hapoel Beer Sheva, Ramat Gan, Hapoel Acre ori Hapoel Ikhsal.

Sursa: uta-arad.ro

LIVE | UTA Arad prezintă oficial cel mai nou transfer al verii!Mai multe detalii aici: https://tvarad.ro/news/amir-khalaila-a-semnat-cu-uta/411

Publicată de TV Arad pe Miercuri, 10 iulie 2019

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.