UTA nu a bătut Hora pe loc! Balint: „S-a văzut schimbarea” (VIDEO)

UTA nu a bătut Hora pe loc! Balint: „S-a văzut schimbarea” (VIDEO)

UTA a învins cu scorul de 2 – 0 pe FC Voluntari, la capătul unei partide în care a suferit până la intrarea lui Roger și Dangubic.

Cu un Hora depășit într-o partidă disputată în compania unui adversar cotat modest și cu un Antal fără șansa unei reușite de senzație, UTA s-a dovedit slabă în atac, permițându-i adversarului să spere la un rezultat pozitiv la Arad.

Laszlo Balint a reacționat (după unii, destul de târziu, dar antrenorul are calculele sale!) și în locul lui Antal și Hora i-a introdus pe Roger și Dangubic. Intrarea celor doi a schimbat pur și simplu în bine fața echipei.

Astfel, primul gol, marcat de David Miculescu, a plecat în urma unei centrări executate de Roger, acesta din urmă fiind și autorul celui de al doilea gol, după o pasă extraordinară venită din partea lui Dangubic.

„Știam că este un meci foarte greu de câștigat. Știam de ce e capabilă Voluntari. Joacă pe contre, am reacționat foarte bine după pierderea mingii. Cred că am reușit în mare parte ce ne-am propus. Fazele fixe au fost de asemenea foarte importante, așa am deblocat jocul. Golul doi a venit ca o descătușare, aveam nevoie de el. Avem o bancă puternică. S-a văzut schimbarea. Am venit cu plusul de care aveam nevoie. Le mulțumesc suporterilor, au venit și cu Voluntari în număr foarte mare. Felicit și Voluntari, e o echipă capabilă să dea o replică foarte bună oricărei formații din Liga 1. N-am început bine repriza a doua, când ei au venit cu șuturi de la distanță. Însă am controlat în mare parte jocul și am obținut și ce trebuia să obținem. Obiectivul nostru e următorul meci, cu Mediaș. Încercăm să luăm fiecare joc în parte”, a declarat antrenorul Laszlo Balint, imediat după meci.

În urma paridei cu FC Voluntari, UTA a urcat pe locul 5 în clasament, cu o zestre de 11 puncte.

  1. […] post UTA nu a bătut Hora pe loc! Balint: „S-a văzut schimbarea” (VIDEO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.