UTA se mută la Cluj! Ce se întâmplă cu lucrările de la arena „Francisc Neuman”

UTA se mută la Cluj! Ce se întâmplă cu lucrările de la arena „Francisc Neuman”

Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, a anunțat, într-o conferință de presă, că UTA va juca la Cluj-Napoca partida cu Universitatea Craiova și a dat publicității și informații de ultimă oră legate de montarea gazonului de pe arena „Francisc Neuman”.

„Am avut o discuție cu Alin Tişe, preşedintele Consiliului Județean Cluj, pentru a închiria Arena în vederea desfăşurării meciului UTA Arad – Universitatea Craiova, care se va disputa miercuri, 20 decembrie”, a declarat Călin Bibarț în conferința de presă.

Cu aceeași ocazie edilul a făcut o serie de precizări legate de stadiul lucrărilor de înlocuire a gazonului de pe Arena „Francisc Neuman”, menționând că acestea sunt în grafic.

„Noi am fi vrut să facem un mic cadou de Crăciun echipei și suporterilor ca meciul cu Universitatea Craiova să se joace acasă, dar suntem și tempo dependenți. Nici nu doresc să forțez mâna constructorului să finalizeze înainte de termen lucrările, iar apoi să avem surprize neplăcute pentru că s-a jucat mult prea devreme pe gazonul proaspăt montat. În concluzie, rămâne valabil termenul stabilit inițial: finalul lunii ianuarie. Mult succes echipei!”, a declarat Călin Bibarț.

În urma investiției municipalității, în valoare de 8,8 milioane lei (fără TVA), gazonul Arenei „Francisc Neuman” va fi refăcut la standarde UEFA și FRF, a mai precizat primarul.  

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.