UTA se va JUDECA pentru NEDREPTATEA comisă sub oblăduirea FRF

UTA se va JUDECA pentru NEDREPTATEA comisă sub oblăduirea FRF

Așa cum era de așteptat, UTA se va lupta și în instanță pentru nedreptatea care i s-a făcut sub oblăduirea Federației Române de Fotbal (FRF).

Iată comunicatul de presă transmis de clubul fanion al Aradului:

„Federația Română de Fotbal a prezentat pentru vot trei scenarii de încheiere a competiției Ligii a II-a. Se știa de dinainte că două din aceste trei scenarii vor primi foarte puține voturi, deoarece nu se pot realiza logistic și financiar. Cum s-a și întâmplat, de fapt. Scenariul 1: jucarea tuturor celor 14 etape rămase – 1 vot, scenariul 2: play-off / play-out cu înjumătățire de puncte – 0 voturi, scenariul 3: doar play-off cu înjumătățire de puncte – 15 voturi.

Federația Română de Fotbal nu a prezentat niciun scenariu viabil, fără înjumătățire de puncte, în care să primeze meritul sportiv.

Respectăm votul democratic al cluburilor din Liga a II-a, vom demonstra pe teren forța UTA-ei.

Menționăm că F.R.F., organizator și al competiției Liga a III-a, a validat scenarii în care echipele care conduceau clasamentele seriei cu minim 3 puncte au fost promovate direct, arbitrând astfel cu măsură diferită eșaloanele la care este organizator.    

Cum am specificat și în adresa din 7 mai 2020, înaintată Federației Române de Fotbal, ne rezervăm dreptul de a ataca decizia Comitetului Executiv la forurile competente pentru inechitatea și diminuarea meritului sportiv și a deciziei discriminatorii doar împotriva clubului nostru.

Facem un apel la autoritățile locale să susțină financiar perioada imediat următoare de pregătire și de competiție, o perioadă foarte costisitoare datorită protocolului special pentru această perioadă, care trebuie respectat. O perioadă costisitoare, dar foarte importantă pentru întreaga suflare arădeană. Legislația care reglementează perioada de stare de alertă permite extrafinanțarea cluburilor de drept public sau privat rămase în competiție în acest moment.    

Suporterii clubului nostru trebuie să aibă încredere în noi că vom lupta până la final pentru ei și pentru noi.

HAI UTA! HAI ARADUL!”

Loading...
  1. florea virgil 14 mai, 2020, 3:34 pm

    Clubul UTA ar trebui, după părerea mea, să obțină din partea FRF un angajament că în urma celor 5 meciuri ce se vor disputa, nu vor mai exista alte reguli. ( se poate întâmpla ca în această perioadă să intervină din nou vreo tâmpenie precum această pseudo pandemie) . Regula ce ar trebui impusă în acest timp este : după fiecare etapă, clasamentul poate fi considerat unul final, în condiții de forță majoră. Și, atunci s-ar dovedi buna credință a FRF iar UTA ar arăta că este un club matur și serios. Și, mai ales unul asumat și responsabil.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.