UTA şi-a oficializat relaţia cu Laszlo Balint: „Sezonul viitor va fi abordat de echipa noastră cu un staff tehnic nou”

UTA şi-a oficializat relaţia cu Laszlo Balint: „Sezonul viitor va fi abordat de echipa noastră cu un staff tehnic nou”

Sezonul viitor va fi abordat de „Bătrâna Doamnă” cu un staff tehnic nou, condus de Laszlo Balint, se arată pe site-ul oficial al clubului fanion al Aradului.

„Sunt onorat de faptul că oamenii din conducerea UTA-ei s-au gândit la mine pentru tot ce înseamnă noul sezon. Va fi un sezon dificil, cu multe echipe de tradiție și orașe importante în spate. Din punctul meu de vedere, liga secundă 2019-2020 va fi mai atractivă și mai competitivă decât prima ligă. Pas cu pas,îmi doresc să contribui la dezvoltarea clubului UTA. Venirea la UTA înseamnă o provocare foarte mare pentru mine, pentru cariera mea profesională. Îmi doresc foarte mult să facem performanță, să fim acolo unde este locul echipei UTA Arad. Va fi foarte dificil, dar așa cum am fost ca jucător, am reușit multe lucruri prin muncă și ambiție, asta îmi propun și ca antrenor”, a punctat fostul apărător, care va prelua banca tehnică odată cu startul pregătirilor pentru campionatul viitor.

Laszlo Balint va fi secondat de Cezar Zanfir, Gabriel Vasiliu va îndeplini rolul antrenorilor portarilor, iar Radu Alexandru va fi preparator fizic.

Sursa: www.uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.