UTA trece şi de Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi e mare favorită la titulatura de „Campioană de Toamnă”

UTA trece şi de Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi e mare favorită la titulatura de „Campioană de Toamnă”

UTA a învins pe teren propriu formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi îşi consolidează poziţia a doua, direct promovabilă în Liga I.

Partida a fost una dificilă pentru arădeni, care au întâlnit o echipă extrem de arţăgoasă. Totuşi, utiştii au condus ostilităţile în cea mai mare parte, creându-şi destule ocazii de gol. Lovitura, la fel ca şi etapa trecută, la Reşiţa, a dat-o Romario Moise, care a izbutit o dublă. Acesta a înscris printr-un şut cu exteriorul, în prima repriză, şi dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, în cel de al doilea mitan. Cu puţin timp înaintea celui de al doilea gol al arădenilor, gorjenii au reclamat un fault de cartonaş roşu neobservat de arbitri, care ar fi putut strica echilibrul partidei.

S-a terminat 2 – 0 pentru UTA, care îşi consolidează astfel poziţia în clasament. Având patru partide încă de disputat faţă CS Mioveni, aflată momentan pe locul I, la o diferenţă de 4 puncte, se poate spune că UTA are toate şansele să încheie turul din postura de „Campioană de Toamnă”.

https://www.youtube.com/watch?v=gHky8_mCcRQ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.